MNICHOV A LEGOLAND

27.03.2009 10:15

"Co vše lze vytvořit z lego kostek?! Vlaky, lodě, letadla, ale i celé přístavy, letiště, stadiony, ba i města. LEGOLAND je země plná zábavy a poznání nejen pro malé, ale i dospělé.. Tak proč si neužít jeden takový den spolu se svými kamarády či rodiči!!


Program:

1 den: Odjezd ve 21.30 hod. od budovy školy. Noční přejezd s hygienickými zastávkami
2 den: V ranních hodinách odjezd do MNICHOVA - celodenní prohlídka hlavního města Bavorska, prohlídka historického jádra města - Marienplatz, Stará a Nová radnice s největší zvonkohrou v Evropě, dóm Panny Marie, chrám sv. Michala - pohřební místo krále Ludvíka II.Bavorského, Augustinerbräu - nejstarší a nejvěhlasnější mnichovský pivovar, osobní volno, návštěva Německého muzea - největšího muzea vědy a techniky na světě a nejoblíbenějšího v Německu. V odpoledních hodinách prohlídka Olympijského areálu z roku 1972 či Muzea BMW nebo Sea Life - mořská i sladkovodní akvária, podvečerní procházka parkem zámku NYMPHENBURG na okraji Mnichova. Večerní procházka městem AUGSBURG - městem renesance a manýrismu. Odjezd do hotelu,ubytování, nocleh.
3 den: Celodenní návštěva zábavního parku LEGOLAND ve městě GÜNZBURG, celodenní program v areálu zábavního parku. Park se skládá z několika částí: Miniland- jedná se o zmenšený svět vybudovaný z cca.25mil. kostek stavebnice Lega, jsou tu k vidění např. Benátky, Berlín, hamburský přístav, Franfurkt, Holandsko, Letiště Mnichov, Švýcarsko, Země rytířů - kde lze projíždět strašidelnými jeskyněmi či létat ve výškách… Země dobrodružství - můžete se tu svést kanoí divokou řekou a vodopádem, vidět divoká zvířata… Země fantazie - zde můžete popustit uzdu své představivosti, vlastnoručně si postavit z legokostek model a vyzkoušet si ho, Lego City - lze se tu projíždět v legoautech či si projít legotovárnu, kde se před vašimi zraky vyrábějí legokostičky, Lego X treme - zde si naprogramujte vámi postaveného robota či si do sytosti užijte jízdy po vodě, vyzkoušejte auta na testovací dráze… Ve večerních hodinách odjezd zpět do ČR.
4 den: Návrat do Třebíče ranních hodinách( v cca 8 hod).

 

mnichov_a_legoland.pdf

Zpět